Online-kursus-skaber & forfatter

ER DU KLAR TIL AT STOPPE ONLINE-KOPIER?

StopOnlineCopyTM Illustration ICE Guide Hybrid

Forestil dig den dag, hvor du opdager en kopi af dit produkt…

Hvad fremkalder det af følelser hos dig?  Kan og vil du stoppe salget af kopien? Hvad gør du først?

HER ER ET GRATIS TIP: Lad dig ikke friste af at lave “jeg er blevet kopieret” – kampagner. De kan føre til bøvl og bøder og løser sjældent kopi-problemet.

Du kan ringe til din advokat – og det er nok ikke dumt, men du kan spare penge på advokaten, hvis du er forberedt. (Og du kan spare dig selv for en masse usikkerhed.)

panik over at miste penge, Gyde

Her er den kedelige sandhed:

ONLINE-MATERIALE ER NEMT AT KOPIERE

Uanset om du laver online-kurser, lever af at skrive rejseblogs, er e-bogsforfatter eller er dygtig til at skrive salgs-sider, hjemmeside-indhold eller annoncetekster…

Så er der nok en risiko for at copycats får travlt ved kopimaskinen den dag du får succes!

Men hør her: DU KAN STOPPE KOPIEN

– OG JA- DET GÆLDER OG DIG DER ER SOLO-SELVSTÆNDIG, LAVER PRÆSENTATIONER, ONLINEKURSER OG BLOGS…

 

Du skal bare vide hvordan, være forberedt og kunne samle beviser!

 

Det er vigtigt at du forebygger og stopper ulovlige kopier af dine produkter!

Uanset om du allerede har succes, eller er på vej derhen – det er relevant for dig. For når copycats får øje på din succes, får de travlt ved kopimaskinen.

Ud over at det kan opleves som stærkt provokerende, stressende og frustrerende at andre prøver at tjene lette penge på det du har knoklet for, så er der mange gode grunde til at  blive og være klar til at stoppe ulovlige kopier og efterligninger:

N

Du spilder måske tid og overskud (væk fra familien)

Det er ofte BENHÅRDT og det kan tage rigtigt lang tid, før omsætningen (og din popularitet) er stabil og kan forudses med rimelig sikkerhed. Beskyt din omsætning: Det tager kun en brøkdel af den tid at forebygge ulovlige kopier og at blive klar til at stoppe dem.

N

Du kan miste omsætning fordi kopien eller efterligningen presser prisen

Efterligningens kvalitet, pris, indhold og potentiale til at forveksles med dig og dit produkt kan i høj grad påvirke hvor meget eller lidt kunderne køber hos dig – hvis de får adgang til “det samme” til en bedre pris et andet sted.

N

Du kan miste omsætning fordi kunderne køber hos copycatten

Når du ikke er klar til at tage aktion, eller du først skal finde ud af om du har retten på din side, kan du miste meget af din omsætning på kort tid, før kopien er taget af markedet – hvis du kan få den fjernet.

N

Det kan komme til at blive udstillet som efterligneren - og dit omdømme kan tage skade

Tænk, hvis en mere “magtfuld” spiller i din branche kopierer dig og du ikke kan bevise det. Måske kommer du til at ligne en der har efterlignet den store spiller – og tilliden hos kunder, kolleger og partnere tager skade.

N

Du risikerer at få en bøde, imens du prøver at fixe problemet

Du kan komme til at håndtere situationen forkert.

For nogle har det virket at følge deres instinkter og pege fingre, lancere kampagner på sociale medier, foretage opkald og true med retssager m.m., MEN FOR MANGE har denne forkerte og  uprofessionelle håndtering ført til enorme skader på omdømmet og store bøder.

Her kan du lære at gøre det rigtigt

 

Hvis du ved hvad den professionelle måde at gøre tingene på er, så kan du undgå en masse bøvl

– og du kan HURTIGT, EFFEKTIVT og LEGALT få sat en stopper for den kopi som får pengene til at dryppe eller måske endda fosse ud af din virksomhed.

 

Vi lader os alle inspirere af hinanden…

Drawing the line between inspiration and plagiarism, illustrated by Gyde
N

Men der er forskel på inspiration og efterligning

Det kan sagtens være at du har en rigtig god (moralsk) fornemmelse, men hvad siger loven egentligt? Ved du hvornår inspiration bliver til en efterligning der kommer “for tæt på”?

N

Produktets navn, indhold, struktur, udseende, koncept, ide, salgsmateriale...

Nogle ting kan beskyttes, andre kan ikke, det kan være svært at overskue hvad en copycat kan finde på at kopiere, hvad der faktisk giver værdi at beskytte osv. Men svaret er nok, at hvis dit produkt har succes så vil efterligneren så tæt på som muligt…

N

Inspiration, efterligning, kopi, plagiat, tyveri

Det er en del af professionel research, at se på konkurrenters materiale, når man produktudvikler – men der er grænser og nuancer, som er vigtigt at kende når man er erhvervsdrivende – vis man vil undgå at beskyldes for at plagiere – eller være den der står for falske anklager.

Vil du lære hvad andre (eller hvad du) ikke må efterligne?

HER ER HVAD SUCCESFULDE VIKSOMHEDER GØR FOR AT  STOPPE ULOVLIGE KOPIER:

check, Gyde
Det skal omsættes i praksis

Trin-for-trin guides og procedurer gør det nemmere at komme fra 0% til 100%.

Især når tiden er knap eller erfaringen lille.

check, Gyde
De ved hvad de kan & vil

De ved hvad de ikke vil miste til copycats og beskytter derfor deres forretnings kerne.

De har lært hvad de kan beskytte hvordan og handler på det!

check, Gyde
Undgår dyre fejl & problemer

Store virksomheder bruger meget tid på at træne medarbejdere i at anvende rettigheder og love rigtigt.

Det er for dyrt at lade være.

check, Gyde
Gør tingene til rutiner

De ved at man kan forberede kriser – og afværge de største forsinkelser, ved at gøre små ting i hverdagen.

Det er ligesom at børste tænder!

Den gode nyhed hedder StopOnlineCopy™

Jeg har samlet, det der virker for andre virksomheder, når de stopper ulovlige kopier – og de ting de forbereder.

Det er en serie af kurser lavet til dig, der laver online-vidensprodukter (onlinekurse, e-bøger, hjemmesider m.m.). Serien af kurser består af 3 dele – og hvis du læser om ICE-Guiden, kender du nok allerede TOOLKIT og KOPI-TJEK kurserne.

“AKUTkit” eller  førstehjælpen i” In Case of Emergency (ICE)” – situationer, som det hurtigt kan føles som, når du har spottet en kopi af sit online-kursus, hjemmeside, webshop etc. (Eller hvis du vil være forberedt på det i god tid inden det sker!)

 

Spottet a copy, illustustration by Gyde

Hvem kan bruge ICE-GUIDEN?

Det er et videokursus og PDF-guide og meget mere, der er særligt godt for dig, der kan genfinde sig i en af de to beskrivelser nedenfor:

$

Du har lige nu og her, spottet en kopi af dine online-materiale, online-kursus.

Køb ICE-GUIDEN, se videolektionerne, download PDF-versionen og udfyld den, et step ad gangen.

Så kan du (hvis du arbejder fokuseret) blive klar til at lave en stop-copycat-handlingsplan allerede dagen efter.

Du får også hjælp til at skrive et blev som hjælper din advokat (hvis du vil bruge sådan en) med at forstå problemet hurtigt – det kan spare en masse tid og penge.

$

Du arbejder hårdt på din succes og vil være klar når copycatten skal stoppes.

Køb ICE-GUIDEN, og brug den til at forberede dig i god tid og kom endnu hurtigere fra start, når kopien dukker op. (For den dukker altid op når det ikke passer – lige som influenza).

Brug den til at planlægge dit materiale, så det bliver trælst at kopiere.

 

“Jeg havde overhovedet ikke forstand på noget med patent, copyright og varemærker.”

“PATENTsmarterTM hjalp mig med at indse, at jeg overhovedet ikke havde forstand på noget med patent, copyright og varemærker. Brugte 20 minutter hvor Gyde satte mig overordnet ind i tingene og hvor hun gjorde opmærksom på forskellige regler i forskellige lande. Det hjalp meget!!! Så stort cadeau herfra! Kan varmt anbefales!”

Omran Hamidi

CEO, Iværksætter, Skyline Card

Hej,  jeg hedder Gyde

Jeg vil gerne hjælpe dig, med at beskytte din omsætning professionelt og selvsikkert, ved at gøre det svært for copycats at stjæle dit digitale indhold.

Jeg er patentspecialist og har arbejdet med produktbeskyttelse i mere end 13 år, bl.a. i globale virksomheder og mindre startups, hvor jeg var ansvarlig for at tilrettelægge beskyttelsesstrategi – og udøve den.

Der er ikke mange i mit fag og med min erfaring, der har tid til at undervise og dele ud af hvad veletablerede virksomheder gør for at passe på deres produkter og undgå ulovlige kopier.

Det måtte jeg simpelthen gøre om på – fordi jeg kunne se at der er for mange små virksomheder som ikke ser hvordan de kan forsvare det de har udviklet og laver unødige og dyre fejl.

Derfor sagde jeg mit velbetalte specialistjob som intern patent attorney op og sprang ud i livet som selvstændig for at leve af at lave live- og onlinekurser i PATENTsmarterTM.

Som solo-selvstændig ved jeg hvor meget tid, energi og drive (nogle kalder det passion eller hjerte) man kan lægge i biksen og at salg fylder rigtigt meget i hverdagen.  En stabil og voksende omsætning kan betyde alt for om man trives eller ej.

Derfor er det vigtigt for mig, at du, som tør at tro på dit produkt og din virksomhed, kan lære: Hvordan du på professionel vis kan bevare kontrollen over hvem der tjener på dit arbejde og de penge og timer som du bruger på produkter og forretning og ikke på familien og vennerne.

Det er DIG og ikke copycatten, der fortjener den frihed profitetn giver.

 

Gyde in

Hvorfor skal du stole på mig?

Realist

Det jeg underviser i StopOnlineCopy™ kurserne, bruger jeg også selv.

Dedikation

Jeg har sagt mit vellønnede job op for at undervise dig (og andre).

Ekspertise

Jeg er patentspecialist, Dansk Certificeret Patent Agent og European Patent Attorney.

Guidance

Med mere end 13 års “hands-on” erfaring med at beskytte virksomheders vigtigste værdier er jeg vandt til at guide novicer og erfarne produktejere og udviklere.

Kvalitet

Jeg går op i, at du kan beskytte den kvalitet du giver dine kunder. Derfor betyder det noget for mig, at du får rigtigt meget viden for din investering i kurserne du køber her!

Virksomt

Jeg har igennem min erfaring og research samlet de ting sammen, som har virket og stadig virker, for andre virksomheder.

Se her hvad du får!

Med StopOnlineCopyTM In Case of Emergency (ICE) -Guiden

– får du en struktureret og overskuelig AKUTkit, med en step-by-step metode, så du kan forberede dig på at stoppe ulovlige kopiprodukter i løbet af en dag, eller mindre

– og du undgår at gøre noget ulovligt imens, som i bedste fald får dig til at fremstå uprofessionel og i værste fald ender i en bøde…

Video & Worksheet ICE-Guide mockup

Videolektioner

Du får 3 videolektioner der forklarer:

1) Konceptet af efterligning af produkter og dine rettigheder som original-producent af vidensprodukter.

2) Faldgruberne, som er nemme at falde i.

3) ICE-GUIDENS 3 trin til at sætte i gang med det samme – og øge chancen for at stoppe en ulovlig  efterligning.

 

VÆRDI: Over 5.000,- DKK (eksklusiv moms)

 

Downloads

Her kan du downloade arbejdsdokumentet som du kan bruge at arbejde med de 3 trin som du lærer om i videolektion 3.

– Print og udfyld ICE-Guiden, og få styr argumenter og beviser.

BONUS: Med skabelonen til det brev du kan skrive til advokaten – hvis du har brug for sådan en, kan du samle tanker og de bedste argumenter.

VÆRDI: Over 15.000,- DKK (eksklusiv moms)

+ 5  BONUSSER

Du får også en række bonusser, som hjælper dig med at omsætte det, du har lært og bygge videre på det.

PÅ den måde kan du få arbejdet med tingene, så de passer til din forretning og de vidensprodukter du laver.

Bonus 1 (Download): Et overblik over hvad du skal med StopOnlineCopyTM ICE-Guide oversigten: Hæng den op på opslagstavlen og bliv mindet om at trække vejret først!

Bonus 2 (Video & Download): Tænk som en copycat, så du er på forkant og kan gøre det svært for den at kopiere det, der er dit.

Brug PDFen til at skabe bevidsthed om de ting du “lægger” i dit vidensprodukt og din indpakning.

Bonus 3 (Video): Advokaten – pengene værd? Jeg har forslag til overvejelser, så du bedre kan fornemme hvad der er det rigtige for dig.

Bonus 4 (Video & Download): Kan du tillade dig at være sur? Her lærer du, hvor grænsen mellem inspiration, efterligning, kopiering og plagiat går.

Undgå overreaktion og falske anklager.

Bonus 5 (Video & Download): Er dit navn optaget? 3 check, så du kan udelukke navne, som andre har ret til eller bruger.

Lad være med at spilde din tid og penge på at udvikle dit VIDENSPRODUKT og salgsmateriale med et navn/logo, der kan føre til en masse bøvl.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvem er dette kursus til?

Dette kursus er lavet til dig der deler din viden i digitale vidensprodukter bl.a. onlinekurser (inklusiv video, lives, communities, pdf’er til download, quizzes m.m.), e-bøger, webinars, online-træning, blogs, emails m.m.

Kurset kan også være relevant for dig der ikke ønsker at din blog, eller dine nyhedsbreve kopieres ulovligt, men også for dig der vil beskytte dit markedsføringsmateriale m.m. – fokus er dog på erhvervsmæssig brug.

Kurset indeholder ikke undervisning om beskyttelse imod ulovlig kopiering af software, altså apps i sig selv.

Kurset indeholder ikke, eller kun et meget begrænset omfang af undervisning om beskyttelse imod ulovlig kopiering af opfindelser eller fysiske produkter og beskæftiger sig derfor ikke med patenter som sådan (dette vil du finde separate produkter om i fremtiden se mere på kursus-emnesiden).

Er det også relevant for mig der ikke har lavet et onlinekursus endnu?

Ja, det kan være et rigtig godt hvis du allerede inden din første (eller næste) produktudviklins-fase ved mere om hvad kopiprodukter er, så du kan tænke strategisk omkring opbygning og indhold af dit kursus.

Hvornår får jeg adgang til materialet?

Når betalingen er afsluttet får du en række emails. En af dem er en kvittering for dit køb og den anden er en bekræftelse af at du nu har adgang til dit kursus og hvordan du logger på.

Er kurserne lavet sådan, at jeg skal købe konsulent-timer hos dig?

Nej- jeg tilbyder ikke juridisk rådgivning af nogen art i PATENTsmarter og derfor kan du ikke hyre mig som konsulent.

Formålet med mine kurser er at klæde dig på til at gøre mere selv og bruge tin IP/patent -rådgiver eller -advokat der hvor det giver mest værdi for dig.

Med andre ord vil jeg gerne spare dig for en dyr timepris for “oplæring” hos en advokat, når du kan få meget mere for pengene hos mig – inden du overhovedet tager fat i en rådgiver/advokat.

Må min ansat/kollega/konsulent se kursus jeg har udfyldt eller skrevet på?

Du må gerne vise konsulenten eller kollegaen, det materiale du har udskrevet og udfyldt, men han/hun må ikke beholde kopien.

Hvis din konsulent, ven, kollega eller ansat (patentadvokat eller IP advokat) skal have adgang til materialet ud over at du blot viser dem det, vil jeg bede dig om at skrive til mig på info@patentsmarter.dk så finder vi en god løsning, hvor du ikke betaler fuld pris for de ekstra adgange.

Du må ikke dele materialet med venner, kolleger eller dine konsulenter uden at de også har en adgang og er registrerede brugere i mit system.

Det kan virke lidt skrapt, men jeg lever af at lave disse kurser og vil gerne bede dig om at respektere min intellektuelle ejendomsret og hjælpe mig med at passe på den, så jeg også fremover kan lave kurser til dig og andre.

Fortrydelsesret 14 dage

Skulle du (imod al forventning) fortryde dit køb, så kan du få dine penge retur indenfor 14 dage.

Det er nemt at gøre, bare send en e-mail til: retur@patentsmarter.dk

Så ordner vi det hurtigt.

rigt f