Patent- og kopibeskyttelse for webshopejere

Beskyt dit brands identitet

Det er lige meget om du sælger dine egne digitale eller fysiske produkter, eller om du er gensælger eller affiliate, din webshop er nok hjertet og centrum for din virksomhed, hvis du ankom hertil.

Det er så nemt at kopiere en netbutik, og det er blevet et stigende problem, at kopierne er så gode, at dine kunder ikke kan se forskel.

Lad mig hjælpe dig med at beskytte din brandidentitet og salgstekst og forklare, hvordan du kan finde potentielle krænkere af dine rettigheder.

Gør det, der er nødvendigt, så du ikke behøver at frygte klager fra kunder, der ikke har købt hos dig eller mistet omsætning, fordi de køber fra copycats, der øver sig på dit gode navn og den tillid, du har skabt med dem.

 

Skræddersyet kursus

Skræddersyet illustreret af Gyde

SOLOsmarter™ Skræddersyet viden

Diskuterer i de samme emner om kopier og efterligninger i din iværksætterklub igen og igen?

Vil du have et professionelt perspektiv fra en erfaren specialist for at nå til bedre konklusioner og eller finde uf af hvad der er op og ned, samtidig med at du kan stille spørgsmål?

Så kan skræddersyede kurser eller webinarer være en god løsning for dig. Lad mig hjælpe dig med indhold, tjeklister, arbejdsbøger etc. tilpasset det emne og forretningsmodel (eller flere ), som du/i repræsenterer.

Klik på knappen nedenfor, og du vil blive omdirigeret til at sende en e-mail til mig. Ingen bindinger – lad os finde en løsning til at rette op på videnskløften!

Book 1:1

Fix it-illustration til 1-2-1 mentorsessioner om IP og patenter, Gyde

PATENTsmarter 1:1™ Mentoring & Coaching

Book et PATENTsmarter 1:1™ online møde med Gyde, hvis du vil kickstarte din læringsproces.

Måske skal du også (hurtigt) finde ud af, hvad dine næste skridt ift. beskyttelse kunne være – men du har ikke rigtigt tid til at tage kurser lige nu.

Disse mentor- og coachingmøder er ikke juridisk rådgivning, men kan hjælpe dig med at finde din retning hurtigt og få dig i gang eller klar til at stille de rigtige spørgsmål, når tiden er knap.