Patent- og kopibeskyttelse for virksomheder

Patent- og produktbeskyttelsesviden til ejere eller ansatte i virksomheder

At være beslutningstager eller ejer af en innovativ virksomhed kan gøre beskyttelsen af din fremtidige omsætning vigtigere end at skabe fantastiske produkter, der genererer omsætning gennem salg.

Hvis du ikke kan stoppe ulovlige kopier af dine produkter og teknologi, vil du ikke få afkastet af investeringen, der gør din virksomhed til den succes, du ønsker, eller tiltrække den finansiering og samarbejdspartnere, du ønsker.

Hvad din virksomhed skal have kontrol over, og hvad du ikke ønsker, at andre skal kopiere eller stjæle, er vigtigt gennem hele værdikæden.

Patent- og anden produktbeskyttelsesviden er ikke kun til forskning og udvikling, men også for dine marketingfolk, projektledere, ledelsesteam og alle, der håndterer fortrolige oplysninger eller samarbejder med konsulenter, producenter, leverandører mv.

I dette rum kan du lære, hvilke elementer af din virksomhed og produkter du kan beskytte, og hvilke værktøjer og strategier du kan anvende til at gøre det i dette rum.

Raketopsendelse ud af kassen, Gyde

Start ups

Du er lige startet og har måske finansieringen i et år eller fem.

Du tror på dit produkt og ved, at du bør beskytte det, sandsynligvis med patenter.

Du er også en smule overvældet over de ting, der kan gå galt, og den tid og de penge, du skal investere.

Jeg har samlet kurser, så du hurtigt kan komme i gang og forberede de vigtigste detaljer, inden du ansætter en patentadvokat.

Innovativ SMV-drømning, illustration Gyde

Små og mellemstore virksomheder

Du har allerede indgivet patenter tidligere og har oplevet kompleksiteten.

Du forstår, at du måske ejer patenter af god og knap så god kvalitet og ønsker at være i kontrol i fremtiden.

Du har ikke en patentafdeling, men centrale projektledere, opfindere eller beslutningstagere er i regelmæssig kontakt med eksterne patentrådgivere, hvilket understøtter dine beskyttelsesstrategier.

Jeg har samlet en række kurser for at klæde dig og dine nøglepersoner på til at udarbejde en god strategi og eksekvering heraf, så I får beskyttelse til det, I har brug for – og afbøder patentrisiko i god tid!