Patent- og kopibeskyttelse for Serviceudbydere & konsulenter

beskyt det, der er vigtigt at beholde

Bliver du frustreret, at den viden, præsentationer eller andet forberedelsesmateriale bliver delt med andre iværksættere, afdelinger eller hele virksomheden, når du har sendt det i forbindelse med en opgave du løste for en klient?

Du kan sikre dig, at dette ikke sker.

Udvikler du produkter og repræsenterer kundens stemme i det, eller deler du fortrolig viden med dem? Ved du hvordan man griber dette an på en god måde? Håndtere 3. parts rettigheder eller hvad er dine rettigheder til arbejdsproduktet?

u kan lære, hvordan du bevarer kontrol over, det der er vigtigt i din virksomhed, og hvordan du undgår at begå fejl, der kan skade dit omdømme som konsulent eller tjenesteudbyder. Lad mig vise dig hvordan…

 

Skræddersyet kursus

Tailormade courses about patent, Gyde

SOLOsmarter™ Skræddersyet viden

Diskuterer i de samme emner om kopier og efterligninger i din iværksætterklub igen og igen?

Vil du have et professionelt perspektiv fra en erfaren specialist for at nå til bedre konklusioner og eller finde uf af hvad der er op og ned, samtidig med at du kan stille spørgsmål?

Så kan skræddersyede kurser eller webinarer være en god løsning for dig. Lad mig hjælpe dig med indhold, tjeklister, arbejdsbøger etc. tilpasset det emne og forretningsmodel (eller flere ), som du/i repræsenterer.

Klik på knappen nedenfor, og du vil blive omdirigeret til at sende en e-mail til mig. Ingen bindinger – lad os finde en løsning til at rette op på videnskløften!

Book 1:1

Fix it, illustrated by Gyde

PATENTsmarter 1:1™ Mentoring & Coaching

Book et PATENTsmarter 1:1™ online møde med Gyde, hvis du vil kickstarte din læringsproces.

Måske skal du også (hurtigt) finde ud af, hvad dine næste skridt ift. beskyttelse kunne være – men du har ikke rigtigt tid til at tage kurser lige nu.

Disse mentor- og coachingmøder er ikke juridisk rådgivning, men kan hjælpe dig med at finde din retning hurtigt og få dig i gang eller klar til at stille de rigtige spørgsmål, når tiden er knap.