Patent- og kopibeskyttelse for virksomheder

alle medarbejdere, der understøtter innovation, test, resultater og værdi, SKAL VIDE

Der er en forventning om niveauet af dine kompetencer inden for produktbeskyttelse, når du arbejder for en stor innovatorvirksomhed.

Når det kommer til dynamikken i produktbeskyttelse og beslutninger, du skal træffe, er det lige meget, om du er en executive manager, projektleder eller teamleder, du kan på et tidspunkt komme til at skrive under på en kontrakt eller beslutning om immaterielle rettigheder som du ikke har 100% styr på.

I mange tilfælde har virksomheder af en vis størrelse en patentafdeling og dermed ved du, at det endelige ansvar er placeret i et dedikeret team.

Det udelukker bare ikke situationer, at du kan føle presset ved forventningen fra andre om at du burde kunne bidrage med nyttig indsigt, viden eller bekymringer til din patent-kollega, eller under strategiske møder, hvor dine ledere også er til stede.

Du kan endda føles aflørende når spørsgmålene ikke runger genklang og tingene stidder lidt fast i ‘oversættelsen’ og meget går tabt.

Kurserne i dette afsnit er derfor målrettet alle medarbejdere i virksomheders innovationsteams, så de kan støtte forretningen og forstå mere om patentmuligheder og -risici.

N

Hvis du vil have indflydelse på strategimøder, er det at lære det grundlæggende et godt sted at starte, for derefter at opbygge de strategiske evner.

N

Måske har din afdeling, produktchefer, forskere eller produktudviklere brug for at vide, hvordan misbrugt fortrolighed kan ødelægge dine fremtidige patenteringsmuligheder eller

N

Måske har er der brug for træning i at spotte og håndtere muligheder

Har du brug for den form for viden, kan jeg hjælpe dig og dine kollegaer eller teams med at forstå basis og de vigtigste strategiske overvejelser vedrørende patenter og anden intellektuel ejendomsret.

Skræddersyet kursus

Skræddersyet illustreret af Gyde

SMVsmarter™ skræddersyet indhold til dine behov

Diskuterer i de samme kopibeskyttelsesemner i dit iværksætter-netværk? Har du lige ansat nogen eller arbejder du sammen med konsulenter, der udvikler innovative produkter for eller med dig?

Kunne du tænke dig et professionelt perspektiv fra en erfaren specialist til at forstå, hvordan du navigerer i disse nye omstændigheder, og hvilke risici og muligheder du kan stå over for?

Eller kunne du tænke dig at træne dine medarbejdere i at håndtere fortrolige oplysninger, forretningshemmeligheder, hvordan man spotter opfindelser – eller noget helt andet i forhold til produktbeskyttelse eller patenter?

Så kan skræddersyede kurser eller webinarer være en god løsning for dig. Lad mig hjælpe dig med indhold, tjeklister, arbejdsbøger etc. tilpasset emne og forretningsmodel.

Tag fat i mig og lad os finde en måde og opsætning, det er den mest passende løsning til at lukke de videnshuller, du ser.

Bare klik på knappen nedenfor for at sende og e-maile til mig.

Book 1:1

Fix it-illustration til 1-2-1 mentorsessioner om IP og patenter, Gyde

PATENTsmarter™ 1:1 Mentoring & Coaching

Book et PATENTsmarter 1:1™ online møde med Gyde, hvis du vil kickstarte din læringsproces.

Måske skal du også (hurtigt) finde ud af, hvad dine næste skridt ift. beskyttelse kunne være – men du har ikke rigtigt tid til at tage kurser lige nu.

Disse mentor- og coachingmøder er ikke juridisk rådgivning, men kan hjælpe dig med at finde din retning hurtigt og få dig i gang eller klar til at stille de rigtige spørgsmål, når tiden er knap.