Patent- og kopibeskyttelse til startups

Lad ikke videnskløften vælge dit fremtidige vækstpotentiale

Selvom “minimal levedygtige produkter” er din strategi, skaber du grundlaget for din forretning lige nu – og nu kan det være det bedste – og måske endda det eneste – tidspunkt til at beskytte det, der vil kompensere for dit investeringsafkast mange år frem.

Den omsætning, du hurtigt kan skabe i dag, kan således være en direkte årsag til at svække dit forsvar i fremtiden.

Sørg for, at dine beslutninger er baseret på et velinformeret grundlag – så du (partnere og investorer) ikke står over for ubehagelige overraskelser og fortrydelser senere hen eller bruger tid og penge på at udvikle et produkt, du ikke kan forsvare.

Når du kan vise, at du kan kæmpe mod kopier, tager dine konkurrenter, investorer og partnere en risiko udelukkende på dine produkters ydeevne, hvilket er meget sikrere end at indregne risikoen for at dele overskuddet med kopister.

Det første skridt er at lære om dine muligheder og konsekvenserne af handlinger og ikke-handlinger. Så kan du vælge, hvordan du beskytter din startups fremtidige vækst med dine øjne vidt åbne.

Her kan du udvide din viden og lære om muligheder, så du kan drage fordel af rettigheder, værktøjer og strategier, der allerede fungerer godt for andre virksomheder.

Book 1:1

Fix it illustration for 1-2-1 mentoring sessions about IP and patents, Gyde

PATENTsmarter 1:1™ Mentoring & Coaching

Book et PATENTsmarter 1:1™ online møde med Gyde, hvis du vil kickstarte din læringsproces.

Måske skal du også (hurtigt) finde ud af, hvad dine næste skridt ift. beskyttelse kunne være – men du har ikke rigtigt tid til at tage kurser lige nu.

Disse mentor- og coachingopkald er ikke juridisk rådgivning, men kan hjælpe dig med at finde din retning hurtigt og få dig i gang eller klar til at stille de rigtige spørgsmål, når tiden er essensen.

Skræddersyet kursus

Tailormade courses about patent, Gyde

STARTUPsmarter™ kurser, der passer til dig

Diskuterer i de samme kopibeskyttelsesemner i dit iværksætter-netværk? Har du lige ansat nogen eller arbejder du sammen med konsulenter, der udvikler innovative produkter for eller med dig?

Kunne du tænke dig et professionelt perspektiv fra en erfaren specialist til at forstå, hvordan du navigerer i disse nye omstændigheder, og hvilke risici og muligheder du kan stå over for?

Eller kunne du tænke dig at træne dine medarbejdere i at håndtere fortrolige oplysninger, forretningshemmeligheder, hvordan man spotter opfindelser – eller noget helt andet i forhold til produktbeskyttelse eller patenter?

Så kan skræddersyede kurser eller webinarer være en god løsning for dig. Lad mig hjælpe dig med indhold, tjeklister, arbejdsbøger etc. tilpasset emne og forretningsmodel.

Tag fat i mig og lad os finde en måde og opsætning, det er den mest passende løsning til at lukke de videnshuller, du ser.

Bare klik på knappen nedenfor for at sende og e-maile til mig.