Patent- og kopibeskyttelse til små og mellemstore virksomheder

FÅ DEN RIGTIGE BESKYTTELSE – UNDGÅ FÆLDERNE

 

At være beslutningstager i en innovativ SMV betyder ofte at håndtere muligheder og risici, som du ikke nødvendigvis ved, hvordan du skal håndtere – og man kan fristes til at udskyde komplekse juridiske opgaver lidt for mange gange. Der er meget på to-do-listen.

Men: Den rigtige beskyttelsesstrategi, patent og IP-portefølje er afgørende for en virksomhed af en vis størrelse. Det kan fx vise konkurrenter eller investorer, at du er en stærk spiller inden for dit felt, og at du synes, at din innovation er værd at beskytte.

En sådan strategi omfatter håndtering af potentielle problemer, så de ikke vokser til en dyr konsekvens uden en bevidst beslutning om at tage risikoen. At vide, hvad der er forude, er altid rart.

 

En patentadvokat kan ikke løse problemet alene
  • De kan kun levereløsninger firmaet og du har brug for, hvis du leverer strategisk og indholdsmæssig kvalitet som de kan arbejde ud fra.
  • Vigtig information kan falde imellem stolene, fordi i taler forskellige sprog (“lost in translation”). Du vil uden tvivl kunne mærke hvor fejlen skete, når konsekvensen viser sit grimme ansigt – men så er skaden sket og svær at rette op på.
  • Tag ansvar for at supportere din patentadvokat – for din forretnings fremtid er det også.

 

Sørg får at få og udvikle de rette kompetencer i din voksende virksomhed

Brug PATENTsmarter™ til at træne uanset om du er beslutningstager eller en medarbejder i fx produktudvikling, forbedring eller produktion. Måske er du involveret i samarbejder eller bruger konsulenter, så bør du også sørge for at kende til produktbeskyttelse og rettigheder. Bliv professionelle brugere af systemerne og rådgivninger.

Viden kan betyde forskellen på om din virksomhedens får gjort det der skal til for succesfuldt at forsvare sin markedsposition og omsætning.

Book 1:1

Fix it-illustration til 1-2-1 mentorsessioner om IP og patenter, Gyde

PATENTsmarter 1:1™ Mentoring & Coaching

Book et PATENTsmarter 1:1™ online møde med Gyde, hvis du vil kickstarte din læringsproces.

Måske skal du også (hurtigt) finde ud af, hvad dine næste skridt ift. beskyttelse kunne være – men du har ikke rigtigt tid til at tage kurser lige nu.

Disse mentor- og coachingmøder er ikke juridisk rådgivning, men kan hjælpe dig med at finde din retning hurtigt og få dig i gang eller klar til at stille de rigtige spørgsmål, når tiden er knap.

Skræddersyet kursus

Skræddersyet illustreret af Gyde

SMVsmarter™ skræddersyet indhold til dine behov

Diskuterer i de samme kopibeskyttelsesemner i dit iværksætter-netværk? Har du lige ansat nogen eller arbejder du sammen med konsulenter, der udvikler innovative produkter for eller med dig?

Kunne du tænke dig et professionelt perspektiv fra en erfaren specialist til at forstå, hvordan du navigerer i disse nye omstændigheder, og hvilke risici og muligheder du kan stå over for?

Eller kunne du tænke dig at træne dine medarbejdere i at håndtere fortrolige oplysninger, forretningshemmeligheder, hvordan man spotter opfindelser – eller noget helt andet i forhold til produktbeskyttelse eller patenter?

Så kan skræddersyede kurser eller webinarer være en god løsning for dig. Lad mig hjælpe dig med indhold, tjeklister, arbejdsbøger etc. tilpasset emne og forretningsmodel.

Tag fat i mig og lad os finde en måde og opsætning, det er den mest passende løsning til at lukke de videnshuller, du ser.

Bare klik på knappen nedenfor for at sende og e-maile til mig.