Patent- og kopibeskyttelse for virksomheder

Lær om virksomhedsbeskyttelse for alle medarbejdere, der understøtter innovation, test, resultater og værdi

Der er en forventning om niveauet af dine kompetencer inden for produktbeskyttelse, når du arbejder for en stor innovatorvirksomhed.

Når det kommer til dynamikken i produktbeskyttelse og beslutninger, du skal træffe, er det lige meget, om du er en executive manager, projektleder eller teamleder, du kan på et tidspunkt komme til at skrive under på en kontrakt eller beslutning om immaterielle rettigheder som du ikke har 100% styr på.

I mange tilfælde har virksomheder af en vis størrelse en patentafdeling og dermed ved du, at det endelige ansvar er placeret i et dedikeret team.

Det udelukker bare ikke situationer, at du kan føle presset ved forventningen fra andre om at du burde kunne bidrage med nyttig indsigt, viden eller bekymringer til din patent-kollega, eller under strategiske møder, hvor dine ledere også er til stede.

Du kan endda føles aflørende når spørsgmålene ikke runger genklang og tingene stidder lidt fast i ‘oversættelsen’ og meget går tabt.

Kurserne i dette afsnit er derfor målrettet alle medarbejdere i virksomheders innovationsteams, så de kan støtte forretningen og forstå mere om patentmuligheder og -risici.

N

Hvis du vil have indflydelse på strategimøder, er det at lære det grundlæggende et godt sted at starte, for derefter at opbygge de strategiske evner.

N

Måske har din afdeling, produktchefer, forskere eller produktudviklere brug for at vide, hvordan misbrugt fortrolighed kan ødelægge dine fremtidige patenteringsmuligheder eller

N

Måske har er der brug for træning i at spotte og håndtere muligheder

Har du brug for den form for viden, kan jeg hjælpe dig og dine kollegaer eller teams med at forstå basis og de vigtigste strategiske overvejelser vedrørende patenter og anden intellektuel ejendomsret.

Skræddersyet kursus

Skræddersyet illustreret af Gyde

SELSKABsmarter™ skræddersyet indhold til dine behov

Diskuterer i de samme kopibeskyttelsesemner i dit iværksætter-netværk? Har du lige ansat nogen eller arbejder du sammen med konsulenter, der udvikler innovative produkter for eller med dig?

Kunne du tænke dig et professionelt perspektiv fra en erfaren specialist til at forstå, hvordan du navigerer i disse nye omstændigheder, og hvilke risici og muligheder du kan stå over for?

Eller kunne du tænke dig at træne dine medarbejdere i at håndtere fortrolige oplysninger, forretningshemmeligheder, hvordan man spotter opfindelser – eller noget helt andet i forhold til produktbeskyttelse eller patenter?

Så kan skræddersyede kurser eller webinarer være en god løsning for dig. Lad mig hjælpe dig med indhold, tjeklister, arbejdsbøger etc. tilpasset emne og forretningsmodel.

Tag fat i mig og lad os finde en måde og opsætning, det er den mest passende løsning til at lukke de videnshuller, du ser.

Bare klik på knappen nedenfor for at sende og e-maile til mig.

Book 1:1

Fix it, illustreret af Gyde

PATENTsmarter™

1:1 Mentoring & Coaching

Book et PATENTsmarter 1:1™ online møde med Gyde, hvis du vil kickstarte din læringsproces.

Måske skal du også (hurtigt) finde ud af, hvad dine næste skridt ift. beskyttelse kunne være – men du har ikke rigtigt tid til at tage kurser lige nu.

Disse mentor- og coachingopkald er ikke juridisk rådgivning, men kan hjælpe dig med at finde din retning hurtigt og få dig i gang eller klar til at stille de rigtige spørgsmål, når tiden er essensen.

online kurser på vej

INDSÆT TEKST – noget i den retning..:

Følgende onlinekurser er i støbeskeen.

Hvis et (eller flere) af disse kurser lyder rigtigt for dig, så gør dig selv en tjeneste og skriv dig på ventelisten.

At stå på ventelisten betyder, at du bliver den første, der bliver informeret, når kurset er ledigt, og at være på listen giver dig også mulighed for at købe kurset med en fordelagtig rabat.

Mens du venter på kurset, risikerer du at lære mere om patent- og kopibeskyttelse, da jeg af og til sender en e-mail i din indbakke.

Online kursus – Planlagt

Design vs. Opfindelsesbeskyttelse, illustreret af Gyde

PRODUKTsmarter™

Opfindelse vs. Design

Fysiske produkter kan være funktionelle og kan også have et distinkt udseende, der tiltrækker kundens opmærksomhed og behager deres æstetiske smag.

Nogle gange er et produkts udseende den eneste nye funktion til produktet, og nogle gange er udseendet det samme, men funktionen er anderledes.

Når du designer eller udvikler nye produkter, er det vigtigt at forstå, hvilken kategori der driver dit salg, og hvilke muligheder for beskyttelsen du har…

På dette kursus lærer du, hvilke værktøjer der egner sig til beskyttelse af produkter med nye funktionelle funktioner, med nye funktioner til produktets udseende og fornemmelse, eller til produkter karakteriseret ved kombinationer heraf.

Online kursus – Planlagt

PATENT Basics illustration af Gyde

PATENTbasis™ får din base dækket

StopDesignCopy™-serien består af tre kurser, som du kan købe separat eller som en værdifuldt allround-læringspakke.

Alle bidrager til en generel forståelse af produktbeskyttelse af nyt eller originalt udseende og visuelle egenskaber.

På dette omfattende Bootcamp-kursus får du en ultimativ strategi – og langsigtet forsvarsforberedelse mulighed gennem videoer og en omfattende projektmappe, der inkluderer flere aspekter af din virksomhed, f.eks. produkt, marketing, koncepter osv.

Det er en komplet analyse- og strategivejledning, inklusive en tjekliste til dine almindelige rutinevedligeholdelsesaktiviteter.

Det vil tage nogle kræfter og tid fra din ende – men belønningen er en sund forretning, med et stærkt “immunforsvar” mod kopier og tætte efterligninger og opbyg dine “muskler” for at bekæmpe dem, hvis din succes er for fristende til ikke at prøve…

Online kursus – Planlagt

Bundtillustration, Gyde

StopDesignCopy™

5-i-1 pakke

StopDesignCopy™-serien består af tre kurser, som du kan købe separat eller som en værdifuldt allround-læringspakke.

Dette er særligt velegnet til startups, der lever af at designe produkter eller deres kunder. Men du er en startup, der laver produkter, der er nye og også har en attraktiv funktion, du finder to kurser i dette bundt for at introducere beskyttelsesmuligheder også for disse aspekter.

Alle bidrager til en generel forståelse af produktbeskyttelse af nyt eller originalt udseende og visuelle egenskaber. I denne pakke får du yderligere to kurser for at understøtte dit vidensgrundlag endnu mere:

1) IDEsmarter™ hvordan du beskytter dine ideer og koncepter, før de er et færdigt produkt.

2) PRODUKTsmarter™ Forstå forskellen mellem opfindelse og designbeskyttelse, så du aktivt kan vælge, hvad du vil bruge i din virksomhed.

3) StopDesignCopy™-designerens førstehjælpssæt lærer dig den rigtige måde at bevise, at en kopi eller efterligning er ulovlig, og derefter stoppe den.

4) StopDesignCopy™Stop&Go Kit, hvor du lærer, hvordan du overvejer nutidens handlinger og deres effekt på dine fremtidige beskyttelsesmuligheder.

5) StopDesignCopy™ Allround Bootcamp. Brug det til at bygge en komplet beskyttelsespakke, for at finde den rigtige kombination af værktøjer og strategier til din virksomhed.

Få det perfekte bundt til at forhindre og stoppe kopier af dit flotte design!

 

Online kursus – Planlagt

Innovation illustreret, af Gyde

SPOTopfindelser™

Hvad opfindere gør

Dette kursus handler om at spotte opfindelser gennem hele din produktudviklingscyklus.

Ofte er et produkt ikke én ting. I det tweaked og tilpasset og nogle gange problemer er løst.

Lær at spotte opfindelser og muligheder for at beskytte det udviklende produkt, så du kan nyde en eksklusiv ret til at forbyde andre at kopiere dig i længere tid.

Online kursus – planlagt

bevilget IPR, illustreret af Gyde

SOEGsmarter™

Succes og forberedelse (patentansøgning)

Hvis din patentansøgning er af dårlig kvalitet, er det ligesom gummistøvler med huller i. Det gør ikke sit arbejde.

Derfor har jeg lavet et kursus til dig, der hjælper dig med at planlægge, hvad du skal gøre i forhold til at beskrive opfindelsen og dens funktion, før du overvejer at hyre en patentadvokat til at udføre den.

Gennem videoer og en omfattende arbejdsbog med spørgsmål, som din patentadvokat ville stille, når han blev ansat til at udarbejde en patentansøgning, vil du bemærke, hvad du måske skal finde ud af for at løfte det opfindsomme koncept til noget, der kan patenteres. Og det beskytter det, du skal beskytte!

Lad os få dig på toppen af de strategiske spørgsmål, som er vigtige at vide, før du begynder at bruge tid og penge.

Det vil tage nogle kræfter og tid fra din ende – men belønningen er en klar retning og bevidsthed om, hvad du ønsker, hvilke spørgsmål du skal have svar på og færre overraskelser, når dit arbejde med en patentrådgiver starter.

(Og du kan muligvis spare rigtige penge, fordi din advokat ikke behøver at lære dig de oplysninger, de har brug for).

Online kursus – Planlagt

Stor bundtillustration, Gyde

TAENKpatenter™

8-i-1 pakke

TAENKpatenter™-pakken samler 6 kurser i én pakke for at hjælpe dig med at få viden og en generel forståelse af produktbeskyttelse af dine produkters tekniske egenskaber og funktioner.

1) IDEsmarter™

2) BIZZsmarter™

3) PRODUKTsmarter™

4) SPOTopfindelser™

5) PREPatent™

6) PATENTopfindelse™

7) LevPATENTsmarter™

8) ANDRESret™

Få den perfekte pakke til at forstå den strategi, du ønsker, at din patentadvokat skal udføre for dig, når du beskytter dine nuværende og fremtidige produkter, der genererer indtægter for dig!

Online kursus – planlagt

SAMARBEJDE smartere, illustreret af Gyde

PARTNERsmarter™ – undgå de mest almindelige fejl

Selvom et samarbejde kan blive en stor succes, så vær forberedt og sørg for, at du har en plan for hvert scenarie med forskellige resultater.

Fra et forretningsmæssigt og juridisk perspektiv er det meget vigtigt at have en “ægteskabsaftale” på plads, så du kan beskytte din ejendom, omdømme og forretningsinteresser.

Samarbejd ikke med nogen uden en præup. Det kan blive til et mareridt, hvis I ikke er fair over for hinanden i værste fald.

Lær, hvad du skal inkludere, så du ikke giver op for meget senere. Behold rettighederne til overskuddet og aftal, mens alle spiller fair.

Online kursus – planlagt

Community Brain, illustreret af Gyde

INNOsmarter™ – Spion på andre på denne måde (det er 100 % lovligt)

Brug de gratis databaser til at lære af dine konkurrenter. Hvad virkede for dem og hvad ikke – og vigtigst af alt testede de det, du opfinder lige nu?

Vidste du, at 80 % af alle opfindelser kun offentliggøres i patenter og aldrig ender i papirer andre steder? Det er en god grund til at lære, hvordan man ser på patenter.

Dette er et kursus, hvor jeg vil tage dig igennem det grundlæggende i patentdatabaser og hvordan du bruger dem, uden at risikere at dele fortrolige detaljer med en bot eller en server, som konkurrenterne kan finde.

Vær smart, når du stiller spørgsmål på internettet.

Online kursus – Planlagt

kender trinene, illustreret af Gyde

PATENTvej™ – Trin i patenteringsproceduren

Hvad sker der fra det øjeblik, du opfinder, udarbejder en patentansøgning, indgiver den og får den bevilget?

Hvor vil patentet give dig rettigheder, og hvordan sikrer du dig, at du får dem, hvor du har brug for dem. Og hvor har du brug for dem?

Dette er dit grundlæggende patentprocedurekursus, der hjælper dig med at forstå hver milepæl og beslutningspunkt, når du ønsker at patentere.

Og ja, omkostningerne vil også blive estimeret.

PATENTsmarter™