Patent- og kopibeskyttelse for onlineiværksættere

Forsvar dig imod tyveri – kend dine rettigheder

Bare fordi det er nemt at kopiere din e-bog, salgsmateriale, hjemmeside, tegninger, onlinekurser, fotografier, videoer eller andet indhold der er tilgængeligt online, er det altså ikke i orden, at “alle bliver inspireret” (altså; kopierer, hvad de ser, virker for dig).

Tyveri er ikke – og har aldrig været – et kompliment, så jeg er glad for, at du ikke længere vil acceptere den slags adfærd fra konkurrenter.

Den bedste måde at vise sig for det hårde arbejde, du lægger i din virksomhed, er ved at bruge de rettigheder, du har, og lære om de værktøjer og strategier, du har til rådighed.

Forebyggelse er ofte meget billigere end kamp – og når du vil passe på din virksomhed, vil dine forebyggende handlinger og solide rutiner også opveje fantastiske våben til at bekæmpe copycats, når det er nødvendigt. (VIND-VIND)

Udsæt ikke, indtil skaden er sket, lær at sætte grænser i dag.

Begynd at signalere Viden og forsvarsparathed, så ingen kan ignorere, at du kender dine rettigheder og ved, hvordan du bruger dem. Lad mig vise dig hvordan.

Online kursus – planlagt

StopOnlineCopyTM Illustration ICE Guide Hybrid

StopOnlineCopy™-serien (ICE-Guide)

– i øjeblikket kun tilgængelig i dansk version

StopOnlineCopy™-serien består af tre kurser, der hver for sig, kan flytte dig og hjælpe dig med at komme igang eller videre med at beskytte det der er dit. Men som samlet pakke er serien en særdeles værdifuld og alsidig læringsmulighed.

De tre kurser er af forskellige størrelse og dybde, som alle hjælper dig med at planlægge, forebygge og stoppe ulovlige kopier af dit online produkt.

Det første kursus i serien er din In Case of Emergency Guide (ICE-Guide):

Få hjælp til at indsamle oplysninger og beviser, der er nødvendige for at finde of præsentere solide argumenter, så du kan stoppe den ulovlige kopi. (Og undgå at gøre ting der giver bagslag og dig dyre juridiske problemer.)

Tjek det ud og lær hvad du skal gøre i dag, så du hurtigt kan stoppe kopisten (aka copycatten) og spar penge når du hyrer en advokat.

Online kursus – planlagt

StopCopy Toolkit, Illustration af Gyde

StopOnlineCopy™-serien (Toolkit)

– lige nu på tilbud

StopOnlineCopy™-serien består af tre kurser, der hver for sig, kan flytte dig og hjælpe dig med at komme igang eller videre med at beskytte det der er dit. Men som samlet pakke er serien en særdeles værdifuld og alsidig læringsmulighed.

De tre kurser er af forskellige størrelse og dybde, som alle hjælper dig med at planlægge, forebygge og stoppe ulovlige kopier af dit online produkt.

Det 2. kursus i rækken er:

Toolkit-kurset. Lær at beskytte dine aktiver med tre helt gratis værktøjer. Du skal blot lære at aktivere dem.

Sæt gang i de forebyggende handlinger, så du selvsikkert kan signalere, at du ved hvad dit produkt er værd og du ved hvordan du kan forsvare dine rettigheder og det, der er dit.

Skræddersyet kursus

Skræddersyet illustreret af Gyde

SOLOsmarter™ Skrædderskabt viden

Diskuterer i de samme emner om kopier og efterligninger i din iværksætterklub igen og igen?

Vil du have et professionelt perspektiv fra en erfaren specialist for at nå til bedre konklusioner og eller finde uf af hvad der er op og ned, samtidig med at du kan stille spørgsmål?

Så kan skræddersyede kurser eller webinarer være en god løsning for dig. Lad mig hjælpe dig med indhold, tjeklister, arbejdsbøger etc. tilpasset det emne og forretningsmodel (eller flere ), som du/i repræsenterer.

Klik på knappen nedenfor, og du vil blive omdirigeret til at sende en e-mail til mig. Ingen bindinger – lad os finde en løsning til at rette op på videnskløften!

Book 1:1

Fix it, illustreret af Gyde

PATENTsmarter 1:1™ Mentoring & Coaching

Book et PATENTsmarter 1:1™ online møde med Gyde, hvis du vil kickstarte din læringsproces.

Måske skal du også (hurtigt) finde ud af, hvad dine næste skridt ift. beskyttelse kunne være – men du har ikke rigtigt tid til at tage kurser lige nu.

Disse mentor- og coachingmøder er ikke juridisk rådgivning, men kan hjælpe dig med at finde din retning hurtigt og få dig i gang eller klar til at stille de rigtige spørgsmål, når tiden er knap.

PATENTsmarter™