Patent- og kopibeskyttelse for designere og opfindere

Hvis det er værd at kopiere – beskyt DET

Designer du fantastiske produkter eller opfinder du ting, der fungerer på en særlig ny, anderledes eller god måde, som gør at kunderne er vilde med det?

Uanset dit fysiske produkts udseende eller funktion (eller begge dele), skal du forstå, hvordan du beskytter det mod dårlige piratkopier. Knockoffs af dårlig kvalitet kan udvikle sig til en grim og smertefuld oplevelse for din virksomheds omsætning og omdømme.

Men lad os ikke stoppe ved patentering og designbeskyttelse.

Hvis du driver en seriøs forretning, bør du vide, hvordan du beskytter alle de forretningsværdier (aktiver), der giver dig en konkurrencefordel, så du kan tjene på dem så længe som muligt, uden at dele med copycats.

 

Skræddersyet kursus

Skræddersyet illustreret af Gyde

SOLOsmarter™ Skræddersyet viden

Diskuterer i de samme emner om kopier og efterligninger i din iværksætterklub igen og igen?

Vil du have et professionelt perspektiv fra en erfaren specialist for at nå til bedre konklusioner og eller finde uf af hvad der er op og ned, samtidig med at du kan stille spørgsmål?

Så kan skræddersyede kurser eller webinarer være en god løsning for dig. Lad mig hjælpe dig med indhold, tjeklister, arbejdsbøger etc. tilpasset det emne og forretningsmodel (eller flere ), som du/i repræsenterer.

Klik på knappen nedenfor, og du vil blive omdirigeret til at sende en e-mail til mig. Ingen bindinger – lad os finde en løsning til at rette op på videnskløften!

Book 1:1

Fix it-illustration til 1-2-1 mentorsessioner om IP og patenter, Gyde

PATENTsmarter 1:1™ Mentoring & Coaching

Book et PATENTsmarter 1:1™ online møde med Gyde, hvis du vil kickstarte din læringsproces.

Måske skal du også (hurtigt) finde ud af, hvad dine næste skridt ift. beskyttelse kunne være – men du har ikke rigtigt tid til at tage kurser lige nu.

Disse mentor- og coachingmøder er ikke juridisk rådgivning, men kan hjælpe dig med at finde din retning hurtigt og få dig i gang eller klar til at stille de rigtige spørgsmål, når tiden er knap.

ANBEFALING

Drømmer om at skalere din startup, illustreret af Gyde

Når din virksomhed vokser

Når din virksomhed vokser, har du muligvis brug for mere end grundlæggende patent- eller produktbeskyttelseskurser. Du kan muligvis også finde startafsnittet under kategorien “Enterprise” nyttigt.