Tak!

Tak, fordi du har lært at beskytte det, der er dit

Du får adgang til materialet i 2 år og kan se videoerne så ofte du vil. Du kan også downloade pdf-materialet til personlig brug inden for denne periode, men du bedes respektere ophavsretten og ikke dele det med andre, medmindre du har fået mit forudgående samtykke.

Hvis du ønsker at forlænge adgangen eller ønsker at give en kollega, rådgiver eller ven adgang til det fulde kursus eller noget af kursusmaterialet, bedes du kontakte info@patentsmarter.com for at høre om dine muligheder.

Jeg sender en e-mail til dig på et tidspunkt og spørger, om du vil tilmelde dig mit nyhedsbrev. Hvis du ignorerer den, vil jeg ikke tilføje dig til nyhedsbrevslisten.

 

Here is the English video-lesson for this topic:

Her kan du se den danske video-lektion til emnet:

Skræddersyet kursus

Tailormade courses (C) Illustration

SOLOsmarter™ Skræddersyet viden

Diskuterer i de samme emner om kopier og efterligninger i din iværksætterklub igen og igen?

Vil du have et professionelt perspektiv fra en erfaren specialist for at nå til bedre konklusioner og eller finde uf af hvad der er op og ned, samtidig med at du kan stille spørgsmål?

Så kan skræddersyede kurser eller webinarer være en god løsning for dig. Lad mig hjælpe dig med indhold, tjeklister, arbejdsbøger etc. tilpasset det emne og forretningsmodel (eller flere ), som du/i repræsenterer.

Klik på knappen nedenfor, og du vil blive omdirigeret til at sende en e-mail til mig. Ingen bindinger – lad os finde en løsning til at rette op på videnskløften!

Book 1:1

Fix it illustration for 1-2-1 mentoring sessions about IP and patents, Gyde

PATENTsmarter 1:1™ Mentoring & Coaching

Book et PATENTsmarter 1:1™ online møde med Gyde, hvis du vil kickstarte din læringsproces.

Måske skal du også (hurtigt) finde ud af, hvad dine næste skridt ift. beskyttelse kunne være – men du har ikke rigtigt tid til at tage kurser lige nu.

Disse mentor- og coachingmøder er ikke juridisk rådgivning, men kan hjælpe dig med at finde din retning hurtigt og få dig i gang eller klar til at stille de rigtige spørgsmål, når tiden er knap.