“Det smukke ved at lære er, at ingen kan tage det fra dig — B. B. King (oversat fra engelsk original)

Ofte stillede spørgsmål

Q. Hvordan registrerer jeg en konto?

Du bliver automatisk tilmeldt, når du køber et kursus. Hvert køb giver dig kun 1 (en) licens, hvilket betyder, at du ikke kan dele kontoen eller adgangen til materialet med andre.

Hvis din kollega har brug for adgang til dine dokumenter, bedes du kontakte dem, og jeg vil give dem deres egen konto (sandsynligvis med rabat). Send en e-mail til: info@patentsmarter.dk med din forespørgsel.

Sp. Hvornår får jeg adgang til mine kursusvideoer og -materiale til download?

Du får adgang inden for 15 minutter. Tjek din e-mail (måske dit spamfilter). Du vil modtage en systemgenereret e-mail med din ordrebekræftelse og tilmeldingsoplysninger. Hvis du aldrig har købt et produkt hos os før (eller hvis du køber med en ny e-mailadresse), vil du modtage dine kontooplysninger i denne e-mail med tilmeldingsoplysninger.

Q. Kan jeg dele mine arbejdsdokumenter fra kurser med min IP- eller patentrådgiver?

Sørg for at registrere din rådgiver (og opdatere detaljerne, hvis du skifter rådgiver i fremtiden). Det kan du gøre, i et specificeret afsnit i kurset – eller ved at sende en mail til mig: info@patentsmarter.dk.

Jeg forstår, at du ønsker at dele materialet med den IP- og patentadvokat, der støtter dig, dog vil jeg gerne vide, hvem der til enhver tid har adgang til mit copyright-materiale for at sikre, at misbrug og krænkelse af mine rettigheder forhindres.

 

Q. Kan jeg dele materiale og arbejdsdokumenter fra kurserne med mine kolleger og/eller medarbejdere?

Nej, del venligst ikke materiale eller arbejdsdokumenter med dine kolleger. Hvis du har brug for at flere personer til at få adgang til kursusmaterialet (eller bare dele af det), bedes du købe yderligere kursuslicenser ved at registrere den eller de kollega(er) eller medarbejdere, som du skal samarbejde med for at udfylde dokumenterne med din strategiske stof. Du er velkommen til at kontakte mig på info@patentsmarter.dk for at anmode om yderligere licenser til dine kolleger med rabat.

Q. Kan jeg tilmelde min afdeling eller virksomhed til et specifikt kursus eller medlemskab under én fælles konto?

Desværre ikke. Hver enkelt person, skal registreres individuelt.

Du kan dog kontakte mig for at tale om et samlet køb af flere licenser, og jeg vil give dig en kuponkode, som kan bruges et bestemt antal gange, hvor din kollega eller medarbejder kan registrere sig via en forudbetalt licens.

Q. Kan jeg bede om et skræddersyet kursus til mig selv eller min virksomhed?

Ja du kan. Kontakt mig på s4u@patentsmarter.dk, så kan vi tale om, hvad du har brug for og få detaljerne på plads.

Du kan også bede om støtte til at forbedre din idé, opfindelse, mulighed og risikostyringsflow for at tilpasse det til din produktudviklingsarbejdsproces. For at anmode om disse mentoraktiviteter skal du kontakte den samme e-mailadresse: s4u@patentsmarter.dk

Q. Jeg har brug for en patentadvokat til at støtte mit arbejde. Kan du det, Gyde?

Nej, jeg yder ikke juridisk rådgivning gennem PATENTsmarter™, men det kan jeg måske 1) hjælpe dig med at finde en, du kan stole på (og som jeg har undersøgt for dig) eller 2) du kan kontakte mig hos Larsen & Birkeholm. Bemærk dog, at mit arbejde dér er uafhængigt af PATENTsmarter™ kurser og aktiviteter.

 

Q. Kan du ikke lide IP- og patentrådgivere?

Jeg holder meget af dem. Det er jeg faktisk også. Jeg synes bare, at de er så dygtige og dyre eksperter, at man skal få mest muligt ud af samarbejdet med dem, ved at give dem det, de skal gøre mere i den tid, man betaler for.

Jeg vil gerne have, at du betaler mindre for at opbygge din viden her, og bruger de penge, du sparer, på “rigtig” patentadvokat eller IP-rådgiver arbejde, der er værdiskabende i din virksomhed.

Forestil dig, at du kan få et kursus med kurateret indhold og en logisk tidslinje, som du kan genbesøge så ofte du vil i de næste 10 år for 40-100EUR. Dette kursus kan indeholde videoforelæsninger af 1-2 timers varighed, og du får ofte en form for arbejdsdokument eller tjekliste med kursusmaterialet, der kan forberede dig til samarbejdet med rådgiveren.

Note: 1-2 hours patent attorney hours usually cost about 300-1.000 EUR.

Q. Kan jeg få mine penge tilbage, hvis jeg alligevel ikke ønsker det kursus, jeg har købt?

Ja, du kan returnere dit køb – hvis du ikke har downloadet materialet, inden for 14 dage efter købet. Herefter vil du ikke kunne få refusion, medmindre kurset er ikke-funktionelt eller lignende. Læs mere i “Returpolitik”.

Q. Hvordan beskytter jeg mine opfindelser og ideer i de fællesskaber, der leveres af PATENTsmarter™

Det er dit ansvar ikke at dele nogen fortrolig information ved spørgsmål/svar eller i skriftlige samtaler, indlæg eller kommentarer i PATENTsmarter™-fællesskaberne.

Når du tilmelder dig et medlemskab, får du et gratis kursus i, hvordan du kan undgå at dele ting, der kan være værdifulde aktiver i din virksomhed.

Q. Kan jeg få et certifikat, efter at jeg har gennemført et kursus?

Ja du kan. Du kan anmode om en via din kursusprofil på PATENTsmarter™-platformen.

Q. Hvem er kurserne for?

Tjek venligst kursusbeskrivelserne for at finde ud af, om kurset er noget for dig. Er du stadig i tvivl, så send mig en e-mail og forklar, hvad du skal lære mere om, så kan jeg guide dig til et relevant kursus.

Q. Jeg kan ikke finde nogen onlinekurser i din butik. Hvor er de?

Jeg er i gang med at producere kurser. Hvis du har brug for et kursus eller gerne vil have et tilgængeligt snart, bedes du kontakte mig på info@patentsmarter.dk, så vil jeg se, om jeg kan give dig en webinarversion af et sådant kursus.

Q. Jeg ved, at du ikke kan yde juridisk rådgivning, men kan jeg tale med dig om mentorordning?

Ja, jeg kan give dig et af de 3 mentortilbud 1:1:

1) 1:1 Kickstartsession. Book 30 minutter eller 1 time. Vi taler om, hvor du er lige nu, og hvad du gerne vil lære om eller skal lave næste gang, og hvilke kurser eller IP-/patentrådgivere/advokater du skal involvere – eller om du kan klare det meste af arbejdet selv. Book en her.

2) Procesforbedringsvejledning. Læs mere her eller skriv til s4u@patentsmarter.dk

3) Matchmaking-session: Hvis du har brug for at finde en patentadvokat og ikke kender nogen, så lad mig hjælpe dig med at finde en god en og undersøge dem for dig. Læs mere her.

Q. Ejer Larsen & Birkeholm PATENTsmarter™?

Nej, PATENTsmarter™ er ikke forbundet med Larsen & Birkeholm, på anden måde end andre gode kolleger i patent- og IP-branchen.

PATENTsmarter™ samarbejder med mange private praksis- og in-house patent- og IP-specialister og advokater i Danmark, Europa og resten af verden.

Sp. Hvilke sprog kan jeg købe mit kursus på?

I øjeblikket er PATENTsmarter™-kurser kun tilgængelige på engelsk og/eller dansk.

Nogle kurser er tilgængelige på både engelsk og dansk. Hvis du gerne vil have adgang til begge, betaler du ikke hele præmien for den anden. Hvis du har købt kurset på det forkerte sprog, bedes du kontakte supportteamet: support@patentsmarter.dk.

Øvrige kurser er kun tilgængelige på engelsk eller dansk, afhængigt af kursets emne.

 

Q. Jeg arbejder for et privat advokatfirma - kan vi samarbejde?

Kontakt mig venligst på s4u@patentsmarter.dk så kan vi tale om, hvad du gerne vil smarbejde omkring.

Jeg tilbyder gerne kurser til dine kunder og til at undersøge dig, hvis en af mine elever anmoder om en matchmaking-anmodning, men jeg giver ikke eksklusive aftaler, og vil altid anbefale, hvad der er bedst for min elev.

Q. Kan vi hyre dig til at lave et skræddersyet kursus til min afdeling, virksomhed eller kunder?

Ja, jeg laver “personlige” kurser. Afhængigt af hvad der er behov for og hvor længe du ønsker adgang til kursusindholdet, om det er et live- eller webinarkursus og/eller onlineversioner/videoer og downloads skal gøres tilgængelige, kan vi acceptere indhold, format og pris fra sag til sag. Kontakt venligst s4u@patentsmarter.dk.